Најнови вести

Препораки на Заедничката мултидисциплинарна експертска комисија за историски и образовни прашања усвоени од страна на Заедничката меѓувладина комисија формирана согласно Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија

15 август 2022

Телефонски разговор Османи – Милков

12 август 2022

Соопштение

09 август 2022

Соопштение

05 август 2022

Средба Исаки- Брнз

04 август 2022

Заедничко соопштение на МНР и МО на изјавата на портпаролката на руското МНР, Захарова

04 август 2022

Cooпштение

01 август 2022

Протокол од вториот состанок на Заедничката меѓувладина комисија со Бугарија (скен од официјалната потпишана верзија)

29 јули 2022

Започна мобилното издавање пасоши во Кина

27 јули 2022

Средба на ЗМНР Исаки со шефот на канцеларијата на UN Women во Северна Македонија г-ѓа Весна Ивановиќ- Кастаред

27 јули 2022
Страница 1 од 65